Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/content/60/9972860/html/smf/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
D70s tethered
The DAM Forum
Welcome, Guest. Please login or register.
May 18, 2021, 07:39:43 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
28033 Posts in 5147 Topics by 2903 Members
Latest Member: kbroch
* Home Help Search Login Register
+  The DAM Forum
|-+  Workflow Discussions
| |-+  Tethered Shooting
| | |-+  D70s tethered
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: D70s tethered  (Read 10154 times)
pjbraune
Full Member
***
Posts: 133


View Profile Email
« on: April 21, 2008, 05:42:21 AM »

A friend asked me if he can shoot his D70s tethered. I'm not familiar with Nikon software as a Canon owner.

Would one of you enlighten me? Is there a tethered shooting option that comes with the standard Nikon software or will he have to buy something additional?

Thanks

Peter
Logged

Peter Brauné
Mac G5, 10.4.11, IIP, iView 3.1.3, QT 7.4.1, Canon
ScottBuckel
Full Member
***
Posts: 245


View Profile Email
« Reply #1 on: April 21, 2008, 09:15:20 AM »

Peter -

All they will need is to use Nikon Camera Control Pro 2 software to shoot tethered.  From what I understand, unlike with Canon this software is not free.

Scott
Logged

Scott Buckel
Monrovia, CA
pjbraune
Full Member
***
Posts: 133


View Profile Email
« Reply #2 on: April 21, 2008, 10:01:10 AM »

Thanks, Scott

Looks like you're right about that. I did some more detective work in the meantime and came up with the same thing. Looks like around $180, give or take a few.


Peter



Logged

Peter Brauné
Mac G5, 10.4.11, IIP, iView 3.1.3, QT 7.4.1, Canon
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!