Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/content/60/9972860/html/smf/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Lightroom naming my files incorrectly since 3.4.1 update
The DAM Forum
Welcome, Guest. Please login or register.
August 11, 2020, 05:29:04 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
28033 Posts in 5147 Topics by 2904 Members
Latest Member: kbroch
* Home Help Search Login Register
+  The DAM Forum
|-+  Software Discussions
| |-+  Lightroom
| | |-+  Lightroom naming my files incorrectly since 3.4.1 update
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Lightroom naming my files incorrectly since 3.4.1 update  (Read 5426 times)
ashleykaryl
Newbie
*
Posts: 25


View Profile WWW
« on: June 20, 2011, 02:11:36 PM »

I am suddenly having a problem getting Lightroom to use my import settings properly since the 3.4.1 update running 10.6.7. It is now naming my files incorrectly, which I just mentioned at the Adobe forums and I wondered if others here might be seeing something similar? http://forums.adobe.com/thread/867435?tstart=0
Logged

JoeThePhotographer
Full Member
***
Posts: 208


View Profile
« Reply #1 on: June 22, 2011, 05:35:25 AM »

What is the Problem?
Logged
ashleykaryl
Newbie
*
Posts: 25


View Profile WWW
« Reply #2 on: June 22, 2011, 05:40:36 AM »

On import Lightroom is messing up the file renaming since 3.4.1 and adding an X in place of an underscore for no obvious reason.
Logged

ashleykaryl
Newbie
*
Posts: 25


View Profile WWW
« Reply #3 on: June 24, 2011, 01:47:25 AM »

I have found the answer to this problem but the cause is truly baffling and unexpected. My 1DsII has changed the format of the file names for some inexplicable reason and is now substituting an X in place of the original underscore. Yesterday I received a brand new computer so I did a clean install and to try and resolve this problem I created a new catalogue from scratch but the problem was still there. Then I found out why.

Lightroom is working fine but I have no idea why my 1DsII is suddenly naming files in a different format.
Logged

Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!