Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/content/60/9972860/html/smf/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/content/60/9972860/html/smf/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Quick Field bug?
The DAM Forum
Welcome, Guest. Please login or register.
December 05, 2020, 11:46:08 AM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
28033 Posts in 5147 Topics by 2903 Members
Latest Member: kbroch
* Home Help Search Login Register
+  The DAM Forum
|-+  Software Discussions
| |-+  ImageIngester and ImageVerifier
| | |-+  Quick Field bug?
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Quick Field bug?  (Read 4045 times)
AlexOsadzinski
Newbie
*
Posts: 1


View Profile
« on: February 20, 2011, 06:51:49 AM »

Hi there,

I'm new to II, so apologies if I'm missing something. I'm using 3.5.01 on Windows 7 x64.

Using this folder arrangement

{@QF.Bucket}/{@datetimeany,1,8}_{@QF.Topic}

"Bucket" shows up in the list of Quick Fields input boxes, but not "Topic". I can fake II out by using {@QF.Topic} elsewhere, e.g as the Job Identifier under Content. The Quick Field input box then shows up correctly, and it works correctly in my folder arrangement macro.

This seems to be a bug, but please correct me if I'm misunderstanding something.

Thanks, and regards, Alex.
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!