Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/content/60/9972860/html/smf/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Log not accurate
The DAM Forum
Welcome, Guest. Please login or register.
November 26, 2020, 01:39:08 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
28033 Posts in 5147 Topics by 2903 Members
Latest Member: kbroch
* Home Help Search Login Register
+  The DAM Forum
|-+  Software Discussions
| |-+  ImageIngester and ImageVerifier
| | |-+  Log not accurate
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Log not accurate  (Read 3094 times)
Jonathan Lipkin
Newbie
*
Posts: 13


View Profile Email
« on: April 25, 2011, 07:28:21 PM »

Recently started using IV again, and noticed that the log did not register a job I ran last night 4/24 verifying a folder with many sub-folders. I started at about 5PM, finished sometime the following day. The results from IV say that it processed 66,544 images in 11:44. This is inaccurate in terms of time as by 7 the following morning the job was still running. Not so important. More important is that Tools/Results does not show that or other jobs I ran that day, either in Sorted by Date or in Sorted by Folder. By date has jobs run on a day I know I was out of town and ran no jobs, and by folder lists only runs from six months ago.

-jonathan
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!