The DAM Forum
Welcome, Guest. Please login or register.
August 29, 2014, 11:11:40 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
28016 Posts in 5137 Topics by 2910 Members
Latest Member: kbroch
* Home Help Search Login Register
+  The DAM Forum
|-+  DAM Useful Stuff
| |-+  DAMuseful Software
| | |-+  Rapid Snapper
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Rapid Snapper  (Read 4705 times)
codyman
Newbie
*
Posts: 15


View Profile Email
« on: October 22, 2009, 03:04:14 AM »

I have installed the RapidSnapper in my CS4 Bridge but when I open an image in Camera Raw, the icon for snapshots in the upper right hand corner is not there. I have re-installed, restarted, reenabled and everything to no avail. How can I get the icon to show? Without the icon, I can not go back and forth between the different snapshots in Camera Raw.

Dennie Cody
Logged
ronandownes
Full Member
***
Posts: 122


View Profile Email
« Reply #1 on: October 22, 2009, 05:29:37 PM »

HI Guys,

as this is about Rapid snapper I will avoid a new tread.

Peter did I read in the book it is bundled with Rank and file or Rapid Fixer Rather. Have I then got authority to use Rapid Snapper and where can I get my hands on it.- Thank you for all your fantastic help.

Ronan
Logged
codyman
Newbie
*
Posts: 15


View Profile Email
« Reply #2 on: October 27, 2009, 05:10:00 PM »

Peter,
I have reinstalled and re-enabled the software and still I get no icon in Camera raw for the snapshot. What can I do?
Dennie
Logged
ronandownes
Full Member
***
Posts: 122


View Profile Email
« Reply #3 on: October 28, 2009, 03:34:56 PM »

Where can I get RS?
Logged
peterkrogh
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5682


View Profile Email
« Reply #4 on: November 18, 2009, 08:43:30 PM »

Ronan,
http://www.damuseful.com/pages/rapidsnapper.html
Peter
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!