Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/content/60/9972860/html/smf/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
EM2 Catalog Sets don't stick when syncing annotations
The DAM Forum
Welcome, Guest. Please login or register.
August 14, 2020, 07:10:45 AM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
28033 Posts in 5147 Topics by 2904 Members
Latest Member: kbroch
* Home Help Search Login Register
+  The DAM Forum
|-+  Software Discussions
| |-+  Media Pro & Expression Media
| | |-+  EM2 Catalog Sets don't stick when syncing annotations
« previous next »
Pages: 1 [2] Print
Author Topic: EM2 Catalog Sets don't stick when syncing annotations  (Read 13432 times)
joshmcculloch
Full Member
***
Posts: 113



View Profile WWW
« Reply #15 on: March 20, 2009, 12:55:04 PM »

Hi Doug,

Can you confirm for me that you are having exactly the same issue?  I have been back and forth with Anita at Microsoft, and up until now I only knew of myself that had this problem.  I'd like to let her know that is is not just me having this issue.  Are your "Custom Fields" and "Catalog Sets" buttons reversed in the Sync Annotations function?  How long have you had the problem?  Mac or PC?

Cheers, Josh
Logged

Josh McCulloch
Josh McCulloch Photography
Victoria, British Columbia
Canada
davidtoc
Newbie
*
Posts: 1


View Profile
« Reply #16 on: November 17, 2009, 09:30:26 PM »

I, too, seem to be having this problem.  I have to check the "include custom fields" to export the Catalog Sets.  Dang, that was driving me crazy!  Thanks to your post I figured out the problem.

I'm running EM 2.0.2 (2096) on a Mac G5 PowerPC with OS X 10.5.7.
Logged
Pages: 1 [2] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!