Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/content/60/9972860/html/smf/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
EM 2 DRR upload and Alamy plug in
The DAM Forum
Welcome, Guest. Please login or register.
December 11, 2019, 06:57:43 AM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
28033 Posts in 5147 Topics by 2904 Members
Latest Member: kbroch
* Home Help Search Login Register
+  The DAM Forum
|-+  Software Discussions
| |-+  Media Pro & Expression Media
| | |-+  EM 2 DRR upload and Alamy plug in
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: EM 2 DRR upload and Alamy plug in  (Read 2778 times)
vbuzzi
Newbie
*
Posts: 18


View Profile WWW Email
« on: July 23, 2008, 07:29:55 PM »

I'm an happy user of Iview media pro 3.
I'm considering to upgrade to EM 2.
I would like to know some things:
1) Does DRR upload work in EM 2?
2) Does Alamy plug in  work in EM 2?
3) What kind of problem could I have with the upgrade running Windows Vista?
4) I'm supposed to upgrade first to EM 1 and then to EM2?
5) May I run both catalog (Iview and EM 2) on the same computer?
Thanks.
Vittore

 
Logged

johnbeardy
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 1813


View Profile WWW
« Reply #1 on: July 23, 2008, 10:20:34 PM »

Vittore

There is going to be a service pack, after which I hope to use EM2, but at the moment one serious bug is stopping me doing so (only 4 sidecars are read in any folder). I don't think you'll have a problem with the upgrade and you can easily run both iView and EM on the same computer.

It might be better asking 1+2+4 over at Microsoft's forum.

John
Logged
vbuzzi
Newbie
*
Posts: 18


View Profile WWW Email
« Reply #2 on: July 25, 2008, 11:48:51 PM »

Thanks John you are really polite and patient.
Vittore
Logged

Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!