Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/content/60/9972860/html/smf/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/content/60/9972860/html/smf/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
RapidFixer error with Bridge 1.0.4 and Mac
The DAM Forum
Welcome, Guest. Please login or register.
October 30, 2020, 12:16:55 AM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
28033 Posts in 5147 Topics by 2903 Members
Latest Member: kbroch
* Home Help Search Login Register
+  The DAM Forum
|-+  DAM Useful Stuff
| |-+  DAMuseful Software
| | |-+  RapidFixer error with Bridge 1.0.4 and Mac
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: RapidFixer error with Bridge 1.0.4 and Mac  (Read 3436 times)
peterkrogh
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5682


View Profile Email
« on: June 11, 2006, 06:32:54 PM »

I ran into a problem with RapidFixer once I upgraded to Bridge 1.0.4 on my Mac.  The buttons refused to load in the Bridge window.

I was able to easily go back to Bridge 1.0.3 by downloading 1.0.3 from the Adobe site, throwing the Bridge application away, and running the Bridge installer again.  All preferences and settings were preserved.

I am checking with Adobe to find out what the problem is.  We should have a fix shortly.

Tom tested this on a Windows machine, and there does not appear to be a problem there.
Peter
Logged
danaltick
Hero Member
*****
Posts: 1616

evaa-xdtb@spamex.com danaltick
View Profile WWW Email
« Reply #1 on: June 11, 2006, 08:59:00 PM »

Peter,

I'm running it fine with 1.0.4 on my PC too.

Dan
Logged

WindowsXP, ImageIngester Pro, RapidFixer, IVMP 3, ACR4, Photoshop CS4, Controlled Keyword Catalog, Canon EOS50D
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!