Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/content/60/9972860/html/smf/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/content/60/9972860/html/smf/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Print Page - Media Pro fails to produce previews of DNGs larger than thumbnails . . .

The DAM Forum

Software Discussions => Media Pro & Expression Media => Topic started by: Joel C. on June 21, 2011, 06:03:30 PM



Title: Media Pro fails to produce previews of DNGs larger than thumbnails . . .
Post by: Joel C. on June 21, 2011, 06:03:30 PM
I have been unable to get Media Pro to yield anything bigger than thumbnails for previews from my DNGs.  DNGs previously cataloged with I-View/E.M. show up in Media Pro with previews of a size set in those earlier applications, but when I try to add new DNGs to the catalog (which has now been "saved-as" a Media Pro catalog), all I get are puny, nearly-useless previews.  To be clear: I opened my existing I-View/EM catalog in Media Pro, then followed the instructions to re-save it as a Media Pro catalog; everything appeared to translate and work fine.  But new folders of DNGs added to the catalog only show up with tiny previews.

I have experimented with the "media rendering" settings, trying both the "Phase One" and WIC rendering options, and get the same result regardless.  I apologize if this has been dealt with elsewhere in the forum---I have searched here as well as in the Media Pro help options, thus far to no avail.    Any helpful advice would be very much appreciated.

Joel



Title: Re: Media Pro fails to produce previews of DNGs larger than thumbnails . . .
Post by: Paul_S on June 25, 2011, 12:39:01 AM
The simple fact is that it does not work and even installing the DNG Codec from Adobe does not help. It's sad to say that phaseone have made this progam less usefull than ME2 ever was by introducing multiple  bugs ( you will find more) and reducing the usability of it.  :(

Lets hope there next update put's all the problems they have created right and we have at least the  we had in ME2!